Wednesday 24 November 2010

Pineapple Dance School!

V nedeljo se mi je končno uspelo zmigati in priti do plesne šole :). Šla sem na jazz class od Dollie. Sem ugotovila, da sem res pogrešala ples... Bilo je dobro, pa tudi kar naporno - so me v ponedeljek bolele skoraj vse mišice!! (Po vseh tistih stopnicah pa nič, heh). Dollie je drugače energična, popravlja (včasih malo na grd način - eni je rekla: "Ja, kaj je pa to?? Kaj to delaš?" heh; ne meni :) pa tudi drugače je bil moj strah, da bom največji L odveč, saj se mi zdi, da sem bila nekje na polovici po znanju). "Don't do it, dance it!" je tudi nekajkrat rekla :). Upam, da bom čimvečkrat lahko šla na kakšen klas. Drugače pa sem tam spoznala še 1 Slovenko (v bistvu profesionalno plesalko - pleše že od mladosti, je tukaj tudi študirala ples, zdaj pa hodi na avdicije...). Mi je malo povedala na kaj se splača iti... Na žalost popoldne med tednom naj ne bi bilo ravno veliko classov. Bom šla pa kak drug ples, ne jazz :).


Za konec pa še znak globalnega segrevanja: v Londonu bodo temperature nekaj dni zapored pod ničlo!! Naj bi se spustile tudi do -5°C! Ja, segrevanje, ja... ;). Napovedan je celo sneg!


Zdaj pa spat, da ne bom jutri zamudila brezplačne jutranje kavice in piškotkov. Sicer so za osebje in PhD študente... ampak ne preverjajo nekaj preveč :). Je pa to vsako sredo in petek. Lepo, ne? :)

2 comments:

  1. kaj a to greš kr tko mal pogledat na plesne vaje, kdorkoli hoče, al kako?

    ReplyDelete
  2. Hej :). Ja, je open class. To pomeni, da lahko kadarkoli kdorkoli pride. No, zacetniki useen naj ne bi sli na kake profesionalne klase..;). Pa naj bi vedno zacel novo koreografijo. Ceprav...Dollie naj bi mela kao 3x isto, vsakic mal nadaljevanja. Na sreco sm bla jz lih, ko je zacela novo :).

    ReplyDelete