Monday 8 November 2010

Wicked Witch, Stand-Up, Another Tube Strike and Fado

Prejšnjič sem rekla, da bom bolj redno pisala...but that didn't happen :). No, mogoče v prihodnje ;).

Za Halloween smo se še z dvema Slovenkama našemile v čarovnice iz Čarovnika iz Oza...seveda v zlobne :). Smo pa bile kar malo razočarane, saj smo mislile, da bo našemljenih več ljudi...

ker obožujem before&after slike :), wič is wič? hehe..


V ponedeljek smo hotele iti z Andreo in Judit gledat neko igro - malo depresivno, zateženo...ampak baje zelo dobro, je dobila tudi veliko nagrad...se vidi, da pogrešam Dramo ;). No, ampak je bila razprodana. Za cel mesec! Tako smo se odločile, da gremo poslušat, gledat neke Stand-Up komike, ker je bil ta bar, kjer so bili, ravno na poti. Prosta je bila skoraj le prva vrsta (potem smo izvedele zakaj), tako smo se usedle tja. No, potem pa so začeli...nekateri so nas samo kaj spraševali, nekateri so bili pa že kar malo nesramni... Ampak, včasih je bilo res smešno, ko so se iz koga norčevali...;).  Joj, od dveh pa res ni bil dan, saj nista bila nič smešna. Dva pa sta bila OK.

Drugače sva v ponedeljek z Elham čistili pisarno. Temeljito čistili :). Saj je bila polna prahu, neuporabnih stvari...(naj bi bile že več kot 5 let tam in jih nihče ne rabi?) - no, 1,5h, 7 polnih vreč in 4 črne od prahu roke kasneje je bila pisarna kot nova :). Veliko bolj svetla in res lepša. (Joe-a ni bilo v ponedeljek, ko pa je prišel v torek, je bil kar presenečen - je rekel: "O, so čistili?" midve: "Ne, midve sva :)." "Kam pa sta dali vse stvari?" "Hm...kaj?" heheh  Ne, samo se mi zdi, da je bil zadovoljen, ker je zdaj veliko lepše in tudi bolj zdravo - prej so bili kar kosmiči prahu na policah.

prej & potem :)


Po dolgem (not really!) času nas je v sredo spet "prijetno" presenetila stavka podzemnih. Vsi so je vedno zelo veseli... In še ena je se mi zdi napovedana. Jupi! :). Ja, moj čas potovanja v center se je povečal skoraj za 3x! In nisem zamudila...če verjamete ;).

 zjutraj v parku pred faksom in pogled na park s faksa

V četrtek pa sem šla z Erasmusovko iz Portugalske na koncert fado pevke Ane Moura. (Prej pa še na kavico). Bil je v cerkvi! Sedeli smo na istih klopeh... Ana je bila res dobra!! In tudi njeni kataristi. Vsi so se zabavali... :).

6 comments:

  1. kok ti paše bit čarovnca ;)
    o, na fado koncert si šla, kok hudo, jst bi tut!

    ReplyDelete
  2. Wuhhahaha...hvala ;). Hehe.
    Ja, sej...učeri je bil pa en flamenko (za samo 7 funtov), pa še plesalci... Ko prideš, mormo it! :). Ful je dobro tuki, k na splošno koncerti niso neki dragi - Ana je bla 15 :).

    ReplyDelete
  3. Samo jst sem se mogla pa fajn pomatrat da sem ugotovila kjra witch si!! Dobro si se namaskirala! Like it!

    ReplyDelete
  4. Hhhh...hvala :). Lasulja naj bi bla pa dolga (tko je kazalo na vrecki), pol je bla pa kr kratka. Kaj mors ;)

    ReplyDelete
  5. Ampk dolgčas ti pa ni :)) Superca ;) Uživej še naprej! papa

    ReplyDelete
  6. Ja, na faksu mi pa je mal učasih ;). Hheh.. Bom probala :). Ti se tud lepo mej! :) Čauu xx

    ReplyDelete